Advertisement

Rize Agaran Selalesi - Rize ilinin çayeli ilçesine 12 kilometre mesafedeki ağaran şelalesi, sırtköy sınırları içerisinde.

Rize Agaran Selalesi - Rize ilinin çayeli ilçesine 12 kilometre mesafedeki ağaran şelalesi, sırtköy sınırları içerisinde.. Ağaran şelalesi, rize ilinin çayeli ilçesinde bulunan bir şelaledir. Zaman zaman taştığı haberleri ile karşımıza şıkan rize ağaran şelalesi saklı cennetler arasında yerini mutlaka alan. Estetik görünümüyle ağaran şelalesi, ülkemizdeki bu nadide güzelliklerden biridir. Sevgili gezgin dostlar merhaba, çayeli'ne yaklaşık 12 km uzaklıkta olan ağaran şelalesi'ne hem özel aracınızla hemde çok cüzzi bir bedel. Rize farklı noktalarında yükseklerden akan şelaleleriyle doğa harikası manzaralar sunar.

Rize'nin çayeli ilçesinde bulunan şelale, ilçe merkezinden yaklaşık 12km mesafededir. Ki bu mevsimde bizim memlekette pek sık rastlayabileceğimiz bir şey değildir. Rize merkeze 30 km, çayeli ilçesine ise 12 km uzaklıkta bulunur. Ağaran şelalesi, ayder yaylası, çayeli, karadeniz, karadeniz turu, rize, şahin tepesi, zil kale. Rize'nin çayeli ilçesindeki ağaran şelalesi pek fazla bilinmese de yöre halkının yanı sıra son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor.

Bakan Kurum'dan Artin ve Rize'de sel felaketi ile ilgili ...
Bakan Kurum'dan Artin ve Rize'de sel felaketi ile ilgili ... from media-cdn.t24.com.tr
Ağaran şelalesi, ayder yaylası, çayeli, karadeniz, karadeniz turu, rize, şahin tepesi, zil kale. Rize'nin çayeli ilçesine 12 km uzaklıkta bulunan bir şelaledir. Ağaran şelalesi, rize'nin çayeli ilçesine bağlı sırtköy sınırları içinde bulunur. Karşısındaki küçük bir tepecikten fotoğraflayabileceğiniz ağaran şelalesi, küçük bir gölet oluşturmuştur. Estetik görünümüyle ağaran şelalesi, ülkemizdeki bu nadide güzelliklerden biridir. Çayeli i̇lçesindeki ağaran şelalesi mutlaka mola verilmesi gereken duraklardandır. Ağaran şelalesi 41.044903 enlem ve 40.808884 boylamda yer almaktadır. Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak.

10,583 followers · just for fun.

Ağaran şelalesi'ne bir gezi (rize/çayeli). Google user (10/12/2017 05:08) ağaran şelalesi rize ili çayeli ilçesinin içinde gidilen yolu tamamen asfalt ve gidildiğinde hiç pişman olmayacağınız bir doğa harikasidir. Rize'nin çayeli ilçesinde karadeniz'in doğasını sonuna kadar hissettiren yeşilırmak beldesinde bulunan ağaran şelalesi bölgedeki dağlarda bulunan su kaynaklarından ve. İlçenin içinden akan şairler deresi üzerinde bulunan şelale, gerçek bir tabiat harikasıdır. Rize'nin çayeli ilçesinde yer alan, turistlerin de ziyaret ettiği ağaran şelalesi, bölgede etkili olan sağanak sonrası taştı. Ağaran şelalesi, rize ilinin çayeli ilçesinde bulunan bir şelaledir. İkizdere taştı, erzurum yolu ulaşıma kapandı. Ağaran şelalesi 41.044903 enlem ve 40.808884 boylamda yer almaktadır. Rize ilinin çayeli ilçesine 12 kilometre mesafedeki ağaran şelalesi, sırtköy sınırları içerisinde. 11,312 followers · broadcasting & media production company. Ağaran şelalesi güzel ülkemizin karadeniz bölgesi'nin doğusunda kalan cennet köşelerinden biri. Karşısındaki küçük bir tepecikten fotoğraflayabileceğiniz ağaran şelalesi, küçük bir gölet oluşturmuştur. 6941 ziyaretçi ağaran şelalesi ziyaretçisinden 1296 fotoğraf ve 48 tavsiye gör.

Sevgili gezgin dostlar merhaba, çayeli'ne yaklaşık 12 km uzaklıkta olan ağaran şelalesi'ne hem özel aracınızla hemde çok cüzzi bir bedel. Yeşilin suya doyduğu bu muhteşem tabiat manzarasını. Buraya ulaşmak için şahsi aracınızla gitmeniz. Estetik görünümüyle ağaran şelalesi, ülkemizdeki bu nadide güzelliklerden biridir. Rize'nin i̇kizdere ilçesinde de i̇kizdere.

Rize Agaran Falls photo gallery, Turkey
Rize Agaran Falls photo gallery, Turkey from www.karalahana.com
Etkili sağanak yağış sonrası taşan şelale, korku dolu anlara yol açtı. Buraya ulaşmak için şahsi aracınızla gitmeniz. Rize'nin çayeli ilçesinde karadeniz'in doğasını sonuna kadar hissettiren yeşilırmak beldesinde bulunan ağaran şelalesi bölgedeki dağlarda bulunan su kaynaklarından ve. Yeşilin suya doyduğu bu muhteşem tabiat manzarasını. Çayeli i̇lçesindeki ağaran şelalesi mutlaka mola verilmesi gereken duraklardandır. 6941 ziyaretçi ağaran şelalesi ziyaretçisinden 1296 fotoğraf ve 48 tavsiye gör. Google user (10/12/2017 05:08) ağaran şelalesi rize ili çayeli ilçesinin içinde gidilen yolu tamamen asfalt ve gidildiğinde hiç pişman olmayacağınız bir doğa harikasidir. Rize'nin çayeli ilçesindeki ağaran şelalesi pek fazla bilinmese de yöre halkının yanı sıra son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor.

Rize, sırtını yasladığı doğu karadeniz sıradağlarının yamaçlarında birçok akarsuya da ev sahipliği yapıyor.

Ağaran şelalesi, ayder yaylası, çayeli, karadeniz, karadeniz turu, rize, şahin tepesi, zil kale. Buraya ulaşmak için şahsi aracınızla gitmeniz. Bu sabah rize'de güneşli bir güne uyandım. Ağaran şelalesi'ne bir gezi (rize/çayeli). Rize'nin çayeli ilçesinde bulunan şelale, ilçe merkezinden yaklaşık 12km mesafededir. İlçenin içinden akan şairler deresi üzerinde bulunan şelale, gerçek bir tabiat harikasıdır. Karşısındaki küçük bir tepecikten fotoğraflayabileceğiniz ağaran şelalesi, küçük bir gölet oluşturmuştur. Rize'nin çayeli ilçesindeki ağaran şelalesi pek fazla bilinmese de yöre halkının yanı sıra son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor. Yeşilin suya doyduğu bu muhteşem tabiat manzarasını. Ağaran şelalesi, rize ilinin çayeli ilçesinde bulunan bir şelaledir. Zaman zaman taştığı haberleri ile karşımıza şıkan rize ağaran şelalesi saklı cennetler arasında yerini mutlaka alan. Özgün iklim koşullarının ve karlı dorukların beslediği coşkun nehirler. Ağaran şelalesi 41.044903 enlem ve 40.808884 boylamda yer almaktadır.

Ağaran şelalesi'ne bir gezi (rize/çayeli). Türkiye'nin kuzeyinde adeta bir sur edasında boylu buyunca uzanmış olan karadeniz bölgemizin incilerinden olan rize ilinde keşfedilmeyi bekleyen doğa turizmi merkezleri arasında yer alan ağaran. Ağaran şelalesi güzel ülkemizin karadeniz bölgesi'nin doğusunda kalan cennet köşelerinden biri. 10,583 followers · just for fun. Rize ilinin çayeli ilçesine 12 kilometre mesafedeki ağaran şelalesi, sırtköy sınırları içerisinde.

Rize'de Ağaran Şelalesi aşırı yağışla taştı
Rize'de Ağaran Şelalesi aşırı yağışla taştı from videonuz.ensonhaber.com
Ağaran şelalesi yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülmekte. Ağaran şelalesi haritası rize ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. 11,312 followers · broadcasting & media production company. Rize ağaran şelalesi çayeli ilçesinde yer almaktadır. İlçenin içinden akan şairler deresi üzerinde bulunan şelale, gerçek bir tabiat harikasıdır. Ağaran şelalesi güzel ülkemizin karadeniz bölgesi'nin doğusunda kalan cennet köşelerinden biri. Ağaran şelalesi, rize merkeze 30, çayeli ilçesine ise 12 kilometre uzaklıkta sırtköy sınırları içinde bulunmakta. Ağaran şelalesi, rize'nin çayeli ilçesine bağlı sırtköy sınırları içinde bulunur.

Ağaran şelalesi, rize ilinin çayeli ilçesinde bulunan bir şelaledir.

6941 ziyaretçi ağaran şelalesi ziyaretçisinden 1296 fotoğraf ve 48 tavsiye gör. Ağaran şelalesi'ne bir gezi (rize/çayeli). İlçenin içinden akan şairler deresi üzerinde bulunan şelale, gerçek bir tabiat harikasıdır. Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak akmasından dolayı ağaran adını almıştır. Rize ilinin çayeli ilçesine 12 kilometre mesafedeki ağaran şelalesi, sırtköy sınırları içerisinde. Rize ağaran şelalesi çayeli ilçesinde yer almaktadır. Sevgili gezgin dostlar merhaba, çayeli'ne yaklaşık 12 km uzaklıkta olan ağaran şelalesi'ne hem özel aracınızla hemde çok cüzzi bir bedel. Rize'nin çayeli ilçesindeki ağaran şelalesi pek fazla bilinmese de yöre halkının yanı sıra son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor. Rize, sırtını yasladığı doğu karadeniz sıradağlarının yamaçlarında birçok akarsuya da ev sahipliği yapıyor. İlçe merkezinden şairler deresi yoluyla ulaşılıyor. Ağaran şelalesi'ne varmak için ile gelen insanlar hava alanından çayeli'ne kolay bir şekilde ulaşım yapabilmektedir. Google user (10/12/2017 05:08) ağaran şelalesi rize ili çayeli ilçesinin içinde gidilen yolu tamamen asfalt ve gidildiğinde hiç pişman olmayacağınız bir doğa harikasidir. Bu sabah rize'de güneşli bir güne uyandım.

10,583 followers · just for fun rize sel. Rize'nin çayeli ilçesindeki ağaran şelalesi pek fazla bilinmese de yöre halkının yanı sıra son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor.

Posting Komentar

0 Komentar